@Polakowaty: Nie trzeba, po prostu co 5 sekund otwierasz mikrofalówkę ze strachu, że będzie za długo aż w końcu dojdziesz do wniosku, że masz to gdzieś, za dużo roboty z tym, wyjmujesz masło i smarujesz twardym (chociaż jest ciut miększe, ale nie idealne)
Bardzo rel, nie lubię jak masełko jest twarde, po co go k...a ktoś wkłada do lodówki
jak jest twarde to trzrba go zużyć więcej, ma mniej smaku i rozwala kromkę przy smarowaniu oraz trzeba się namęczyć żeby posmarować.
Komentarze
Odśwież25 maja 2021, 18:14
Przeczytałem „kronika masła”
Odpisz
28 kwietnia 2021, 08:24
rel
Odpisz
19 kwietnia 2021, 19:39
Nie Rel. Twarde jest świetne, można kroić na plasterki
Odpisz
15 kwietnia 2021, 15:07
Rel lub nie
Odpisz
15 kwietnia 2021, 15:08
@EzE_team_LUBIESER: Czyli mówiąc w skrócie: x = rel ∨ x = - (rel)
Odpisz
Edytowano - 19 kwietnia 2021, 14:04
@starmagedon: ale to jest dłuższe
Odpisz
19 kwietnia 2021, 14:09
kiedy skrót nie jest skrótem
Odpisz
19 kwietnia 2021, 11:20
nieeee tylko nie twarde masłooo to taka udręka
Odpisz
19 kwietnia 2021, 10:43
*zimne masło
Odpisz
18 kwietnia 2021, 23:31
Chłopaki z baraków bawią i uczą i i wiem że w takim przypadku wystarczy podgrzać nóż
Odpisz
19 kwietnia 2021, 00:11
@Polakowaty: Nie łatwiej podgrzać masło, np. w mikrofali lub na grzejniku?
Odpisz
19 kwietnia 2021, 09:45
@RoyalPigeon: też można ale trzeba wiedzieć na jak długo
Odpisz
19 kwietnia 2021, 10:19
@Polakowaty: Nie trzeba, po prostu co 5 sekund otwierasz mikrofalówkę ze strachu, że będzie za długo aż w końcu dojdziesz do wniosku, że masz to gdzieś, za dużo roboty z tym, wyjmujesz masło i smarujesz twardym (chociaż jest ciut miększe, ale nie idealne)
Odpisz
19 kwietnia 2021, 08:26
twarde masło?
Odpisz
19 kwietnia 2021, 08:17
nie rel nie jem masła od 2 lat
Odpisz
18 kwietnia 2021, 22:17
A jeszcze gorzej na bułce
Odpisz
18 kwietnia 2021, 21:56
Rel, ale u mnie jest chleb zamiast masła
Odpisz
18 kwietnia 2021, 21:51
Masło zawiera dużo tłuszczu przez co rośnie nam pupa i brzuch i jest niezdrowa
Odpisz
18 kwietnia 2021, 21:50
Bardzo rel, nie lubię jak masełko jest twarde, po co go k...a ktoś wkłada do lodówki
jak jest twarde to trzrba go zużyć więcej, ma mniej smaku i rozwala kromkę przy smarowaniu oraz trzeba się namęczyć żeby posmarować.
Odpisz
15 kwietnia 2021, 15:18
Jak masło jest twarde to jest git, ale szkoda, że się tak słabo smaruje
Odpisz