Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Firmy tak się uczepiły tych obrazów generowanych przez AI że ja p.....
Polacy najlepsi
*dźwięki umierania potworów*
Typowy kibic [wstaw drużynę]
Nie no nie godzi się
Kret 😋
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież5 lipca 2018, 09:08
tylko mi się skojarzyło z popielcem z fallout nv?
Odpisz
17 lipca 2015, 12:20
nie możecie się nauczyć że to jest boczek
Odpisz
17 lipca 2015, 06:29
to trzeba w rurce termokurczliwej robić
Odpisz
16 lipca 2015, 21:15
ciekawe jaki bekon ma aż tyle tłuszczu
Odpisz
16 lipca 2015, 21:23
Zawsze jak smażę bekon to ten strzela jak rąbnięty T-T
Odpisz
17 lipca 2015, 00:22
najpierw wysusz patelnię i bekon przed smażeniem
Odpisz
Edytowano - 16 lipca 2015, 23:40
Ja tam wolę smażony boczek.
:D
Odpisz
16 lipca 2015, 23:25
Nie lubię bekonu, albo ma za dużo tłuszczu albo jest spalony jak węgiel
Odpisz
16 lipca 2015, 23:04
Co tu robi rock?
Odpisz
16 lipca 2015, 23:13
@fredzel123: To nie rock. ten nie ma ziemniaka z Czarnobyla na czole
Odpisz
16 lipca 2015, 23:16
@panther500: Przyjrzyj się okularom
Odpisz
16 lipca 2015, 23:35
@fredzel123: Ale on ma to coś na środku czoła
Odpisz
16 lipca 2015, 22:49
ktoś tu nie umie smarzyć a robi się to tak: smarzyc i spieprzac i patrzyć z daleka a jak przewrócić to w rekawicach do pieczenia
Odpisz
16 lipca 2015, 22:58
Jak przewrócić trzeba to woła się mamę. Mamy nigdy to nie boli
:)
Odpisz
16 lipca 2015, 23:08
@krystian23: na obrazku widać że nie mieszka z mamą :)
Odpisz
16 lipca 2015, 22:50
bekon najlepiej smażyć na małej ilości oleju lub jeżeli jest bardzo tłusty bez jakiego kol wiek tłuszczu żeby nie strzelało :)
Odpisz