Oceń:

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz obrazkowy

Ważne informacje:

  1. Komentarz obrazkowy musi być powiązany z komentowanym obrazkiem
  2. ZABRONIONE są obraźliwe, wulgarne obrazki
  3. ZABRONIONE są obrazki przedstawiające osoby w pozach prowokacyjnych oraz zbliżenia piersi, pośladków i inne treści o podobnym charakterze.

Komentarze

Odśwież
Avatar KubiXator

6 kwietnia, 18:16

Popłakałem się ze śmiechu

Avatar roku2005

4 maja 2017, 23:34

taka prawda

Avatar wiktor34

18 marca 2016, 19:36

cs jest za**bisty , a ty se graj w tego dociaka suko

by rusek do ukrainica

Avatar gobo333

20 lipca 2016, 18:10

@wiktor34: Myślałem, że już cię nie ma.

Avatar maciek12871

27 lutego 2016, 19:36

ja nie lubie csa i nic w tej grze takiego nadzwyczajnego nie widze

Avatar TheHunterMikiPL

25 lutego 2016, 17:45

Sam "tors" cs'a jest fajny, ale reszta schrzaniona... Drogie skiny, które gówno zmieniają, drogie skrzynie, które dropią gówniane bronie. I nie wiem jak to jest z nożami, ale niektóre noże, kosztują kilkadziesiąt tysięcy i to w dolcach... A dmg pewnie taki sam... A nawet jeśli/gdyby zdejmuje na jednego hita to za taki hajs powinno być coś znacznie lepszego, niż gówniany nóż, którego i tak nie używa się, bo naku*wia się z glocka grotto albo jakiegoś karabinka stattraka. Cała ta gówniana oprawa cs'a jest do dupy... Nawet gra Black Ops jest lepsza... Są tam chociaż misje, różne tryby i levele, a za hajs, który w cs'ie zdobędziesz jeden nożyk i 5 gównianych broni grotto w black opsie mógłbyś mieć pro wyposażenie... Z resztą nie tylko w black ops, w wielu innych grach tak samo.

Pokaż wcześniejsze odpowiedzi (10)
Ukryj wcześniejsze odpowiedzi (10)
Avatar TheHunterMikiPL

26 lutego 2016, 11:14

@panther500: DObra wytłumaczę ci i to jeszcze twoim językiem: Dżem w pączku mi odpowiada, ale lepsze by było inne ciasto.

Avatar panther500

26 lutego 2016, 15:04

@TheHunterMikiPL: Ty jesteś jakiś nie wiem kuźwa co właśnie powiedziałeś że korpus ci odpowiada a reszta do dupy to równie dobrze mogę powiedzieć że w GT 6 fizyka mi odpowiada ale reszta jest do dupy tu jesteś jakiś... Nie powiem co bo dostanę bana ale upierasz się przy swojej gównianej racji chociaż nie wiem czy można to nazwać racją....

Avatar panther500

Edytowano - 26 lutego 2016, 10:47

Ja gram w csa i Lola, i co do furii graczy to lol króluje. I tam nie można wyrzucać jak ci trolluje. Ale riot był mądrzejszy od steama w kwestii zrobienia dla rusków i nawet turków oddzielne serwery.

Avatar messi16

26 lutego 2016, 09:47

Cyka blyat, sobaka cie trahala.

Avatar
Konto usunięte

26 lutego 2016, 01:57

life IS feu<pie**ole nie robię>: your own jest recenzja "rzucilem dla tej gry kokainę"

Avatar gimbuseg

26 lutego 2016, 00:16

W pełni się z tym zgadzam.

Avatar AdFli

25 lutego 2016, 20:25

Uwielbiam recenzje steama zawsze na temat i z humorem .

Avatar ALKATRAZ

25 lutego 2016, 20:12

CS to rodzicielka gniewu

Avatar MagicznyTramwaj

25 lutego 2016, 20:00

oh nie mam konkurencje

Avatar YFYDB

25 lutego 2016, 19:03

@KontoUsunięte: [*]

Avatar TypowyPolak

25 lutego 2016, 18:24

Zgadzam się. Jednakże sama gra nie jest zła, można się wyżyć itp. Ruscy, skiny, r8 revolver psują tą grę. Spędziłem przy niej dużo czasu i daje takie 7/10 Kappa.

Avatar Lacoste

25 lutego 2016, 18:43

@TypowyPolak: r8 ? Masz na myśli tą AWP za 850 która w dniu wydania miała 120% celności a po nerfie następnego dnia jest taka słaba że używają jej tylko silvery ?

Avatar JakubJJJ

25 lutego 2016, 18:21

to w końcu ma srake czy zatwardzenie

Avatar Polska_z4smazka

25 lutego 2016, 17:56

Sama prawda, może trochę głupio się na samym początku zbłaźnił, ale prawdę powiedział.

Avatar avalon3440

25 lutego 2016, 17:49

tylko Valve potrafi z darmowego dodatku do HL zrobić maszynkę do pieniędzy

Avatar rafal603

Edytowano - 25 lutego 2016, 17:47

I nawet sam nie wiem dlaczego tyle ludzi to lubi

Avatar master885

25 lutego 2016, 17:41

"Coś co przed chwilą wylazło z kanalizacji i urodziło się w domu dla zmyślonych przyjaciół pani H*jster" XD

Avatar polskihusar2000

25 lutego 2016, 17:32

W końcu ktoś mysli tak jak ja

Avatar frazeologizm

25 lutego 2016, 17:22

Dlaczego autor nie zgodził się z opinią :o ?

Avatar CEzikMaj

8 lutego 2016, 13:25

To czemu oznaczył recenzję jako polecającą?

Avatar kronim

25 lutego 2016, 17:05

@CEzikMaj: a no właśnie ?!

Avatar Laquer

25 lutego 2016, 17:21

@CEzikMaj: czemu przegrał 250 godzin ? chodź poniekąd się z nim zgadzam

Avatar sylwon1234

7 lutego 2016, 12:45

Ale i tak poleca innym (patrz ocena - polecane).

Avatar FireDiegoPL

Edytowano - 25 lutego 2016, 17:19

@sylwon1234: żeby kolejny dzieciak w wieku 10-12 lat kupił CS (W tym momencie ktoś kupuje grę), a potem się wk*rwić, nauczyć się rosyjskiego, wydać kupe szmalu na te poj*bane klucze, żeby zabrać xenne extra i zapie*dalać po mieście.

Avatar Crunky

7 lutego 2016, 12:19

Kisne

Avatar kamykPL

7 lutego 2016, 12:55

@Crunky: Proszę, oto słoik
[_]

Avatar Mr_Manster

7 lutego 2016, 15:51

@Crunky: kolega zapomniał dać zamknięcia jakbyś już przestała kisnąć: '""'

Avatar
Konto usunięte

7 lutego 2016, 12:06

give your friend a cookie from me

Avatar Mr_Manster

7 lutego 2016, 14:53

ok

Avatar rafal603

7 lutego 2016, 14:09

No ale to prawda

Avatar M1kus

7 lutego 2016, 12:42

Wreszcie ktoś zdecydował się powiedzieć jak jest.

Avatar
Konto usunięte

7 lutego 2016, 12:37

...i wy mówicie że Harted jest gówniany do sześcianu...

Avatar
Konto usunięte

7 lutego 2016, 12:12

Ju mejd maj dej xD

Avatar Szymon123PL

Edytowano - 7 lutego 2016, 12:04

"w domu zmyślonych przyjaciół pani h*jster" wygrało xD.

Avatar RussiaBall

7 lutego 2016, 12:04

no ona nie jest realistyczna ale wsumie się zgadzam

Sprawdź czy masz wymagane wtyczki, a następnie opisz dokładnie problem najlepiej ilustrując go screenem.

Opisz problem

Dołącz screena