Oceń:
4.87 (79)

Komentarze (16)

Udostępnij

Zgłoś problem

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz obrazkowy

Ważne informacje:

  1. Komentarz obrazkowy musi być powiązany z komentowanym obrazkiem
  2. ZABRONIONE są obraźliwe, wulgarne obrazki
  3. ZABRONIONE są obrazki przedstawiające osoby w pozach prowokacyjnych oraz zbliżenia piersi, pośladków i inne treści o podobnym charakterze.

Komentarze

Odśwież
Avatar mikirider

3 maja 2017, 00:17

hmmm, dam głowę że to recenzja CsGo

Avatar Hank1212
(Janusz)

12 grudnia 2016, 07:07

1158 godzin łącznie ;_;

Avatar Sir_Snoge
(Jan)

12 grudnia 2016, 15:44

@Hank1212: Zależy od jakiego czasu gra... Gdybyś grał 3 lata, dzień w dzień, po 1-2 godzinki, to bardzo szybko by Ci się naliczyło trochę godzin.

Avatar Hank1212
(Janusz)

12 grudnia 2016, 16:09

@Sir_Snoge: chodziło mi raczej o to, że skoro tak go ta gra wku*wia to dlaczego gra w nią tak długo? :x

Avatar KwasAcetylosalicylowy
(Olek)

12 grudnia 2016, 09:41

Tylowa ocena CS:GO

Avatar XpusheenX
(Oliwia)

12 grudnia 2016, 08:16

Senpai ,*-*,

Avatar TUPAQ__
(Filip)

12 grudnia 2016, 07:19

Tak z grubsza

Avatar lorax12

12 grudnia 2016, 06:53

CS w skrócie

Avatar Paarthurnax

10 grudnia 2016, 17:40

Polaki-robaki, tylko prawdziwe nordy ze Skyrim!

Avatar Asasyn07

10 grudnia 2016, 21:27

@Paarthurnax: *****prawdziwi nordowie*****

Avatar Paarthurnax

10 grudnia 2016, 21:32

@Asasyn07: Prawdziwe Nordy nigdy sie nie poddają!

Avatar Raczysko
(Kamil)

10 grudnia 2016, 23:17

@Paarthurnax: Argonianie to tacy Polacy: nikt ich nie lubi, nikt nie wie gdzie ich kraj, nikt nie potrafi mówić ich językiem, kradną co popadnie co w rączki wpadnie, pracują w porcie i tylko jeden ma jako taką robote

Avatar Boberek00
(Alex)

10 grudnia 2016, 19:07

cs go albo dota 2

Avatar To_masz___Problem
(Tomasz)

10 grudnia 2016, 18:10

Jakie marc*n robaki?

Avatar ciamciol
(Artur)

10 grudnia 2016, 17:56

Dlatego gram z botami.

Avatar Anteq1231

10 grudnia 2016, 17:42

w Turcji też są ivany

Możesz opublikować ten obrazek na swojej stronie www (np. blogu).
Odnośnik tekstowy:

Podgląd: Ciekawa recenzja na Steamie

Odnośnik z miniaturką:

Podgląd:

Ciekawa recenzja na Steamie
Bardzo dużo radości sprawi nam też taki link "Obrazki":

Podgląd: Obrazki

Sprawdź czy masz wymagane wtyczki, a następnie opisz dokładnie problem najlepiej ilustrując go screenem.

Opisz problem

Dołącz screena