Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Moja najukochańsza lektura <33
Jest dobrze? Jest tanio.
Nie ma to jak reklama słabego mobilniaka przed zamknięciem rytuału
Szybki rynek
Kiedyś było inaczej w klubie jagód
Pomocnik na którego nie zasługujemy
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież13 sierpnia 2020, 16:45
Odpisz
19 lipca 2020, 23:02
Poje**ało
Odpisz
16 kwietnia 2020, 09:12
Tylko nie TomoNews,proszę nie
Odpisz
23 września 2019, 16:38
*odruch wymiotny*
Odpisz
25 maja 2017, 14:24
Rip TomoNewsPoland [*]
Odpisz
26 maja 2017, 12:08
@Palauball: Ci ch*je nagrywają na innych kanałach, tylko nie na TomoNews Poland ;_;
Odpisz
26 maja 2017, 13:14
@Ashley12c: Bo ziomek z dubbingu ma dość .-.
Odpisz
26 maja 2017, 13:42
@Palauball: To ku*wa nie mogli jakąś Karynę lub innego faceta do dubbingu, niż mieć na to wyje**ne? ;-;
Odpisz
28 sierpnia 2017, 19:54
@Ashley12c: tylko ze on byl nie powtarzalny
Odpisz
18 grudnia 2018, 07:56
@Ashley12c: Na jakich nagrywają?
Odpisz
27 maja 2017, 01:21
Trzy atomy kobaltu
Odpisz
25 maja 2017, 15:57
@Konto usunięte: Stalowa_Poduszka48 (czy jakoś tak) prankuje, że usunął konto, czy co?
Odpisz
25 maja 2017, 15:58
@TheMJawesome: oh, jednak nie... Przykro mi...
[*]
Odpisz
25 maja 2017, 16:47
@TheMJawesome: co.
Odpisz
25 maja 2017, 17:13
Tenże osobnik usunął konto.
Odpisz
26 maja 2017, 09:11
@TheMJawesome: ojoj
Odpisz
26 maja 2017, 12:56
@TheMJawesome: Wiem, kto to, ale dlaczemu?
Odpisz
26 maja 2017, 15:11
też nie wiem
Odpisz
26 maja 2017, 07:12
Odpisz
25 maja 2017, 22:26
Odpisz
25 maja 2017, 18:02
Mogę znać jej nazwę? (lenny face)
Odpisz
25 maja 2017, 17:58
Ale mało kto wie że bakterie jogurtowe l.casei pozyskuje się z kupy noworodków.
Odpisz
25 maja 2017, 21:33
@pawex2: Lactobacillus casei – gatunek Gram-dodatnich, laseczkowatych bakterii z rodzaju Lactobacillus. Są nieruchliwe, osiągają od 0,7 do 1,1 mikrometrów średnicy i od 2 do 4 mikrometrów długości. Bakteria przeprowadza homofermentację glukozy, której produktem jest kwas mlekowy. Jest mezofilna i nie rośnie w temperaturach przekraczających 45 °C. Występuje w mleku, dojrzewających serach, kulturach piekarniczych zawierających mleko oraz w kiszonej kapuście. Znaleziono ją także w przewodzie pokarmowym człowieka i krowich odchodach. Obecnie jest dodawana do wielu produktów żywnościowych celem poprawy ich jakości.
Trudno się zgodzić, ale pewności nie ma
Odpisz
30 maja 2017, 00:34
@TheMJawesome: dowiedziałem się o tym na mikrobiologii przemysłowej więc tak powtarzam:P
mieliśmy zajęcia na temat produktów fermentacji mlekowej
Odpisz
25 maja 2017, 17:53
Odpisz
25 maja 2017, 17:52
Dlatego nie powinnam jeść gdy przeglądam jeja
Odpisz
25 maja 2017, 16:58
Odpisz
25 maja 2017, 16:47
Odpisz