memy
Dodaj komentarz obrazkowy
Ważne informacje:
25 lutego 2016, 17:15
było
Odpisz
29 marca 2013, 20:29
ile to ma kalorii ;x
1 stycznia 2014, 20:15
@ApriL141: Jeden z powodów dla którego nie chciałbym być kobietą.
1 stycznia 2014, 20:14
A ja i tak wrzucam do do rozgrzanych popiołów w ognisko...
30 marca 2013, 19:25
do ulu, żeby kiedyś sobie przypomnieć
30 marca 2013, 09:01
Kartooofeeeellll
30 marca 2013, 06:17
W Turcji są takie ooogrooomnee ziemniory. Jakoś je nazywają i jedzą pieczone, jak bułkę od kebaba ( kebab z ziemniaka po prostu)
29 marca 2013, 20:23
Zieeeeeeeeeemniaaaaaakkkk!!;_; Uwielbiam je i z chęcią je jem bo dobre są i ja to wiem.
29 marca 2013, 20:13
Wolę wrzucić do ognia na chwilę.
29 marca 2013, 19:42
Mniam
29 marca 2013, 18:34
Dzięki, umiejętność pieczenia ziemniaka na pewno przyda mi się w przyszłym życiu .-.
29 marca 2013, 19:38
@Szalona_: a nie? Ziemniaki są pyszne :D
29 marca 2013, 19:20
jadłabym ;p ha
29 marca 2013, 18:17
to już 2 zacny przepis na tej stronce
29 marca 2013, 17:57
fascynujące... 3/5
Dołącz screena
Komentarze
Odśwież25 lutego 2016, 17:15
było
Odpisz
29 marca 2013, 20:29
ile to ma kalorii ;x
Odpisz
1 stycznia 2014, 20:15
@ApriL141: Jeden z powodów dla którego nie chciałbym być kobietą.
Odpisz
1 stycznia 2014, 20:14
A ja i tak wrzucam do do rozgrzanych popiołów w ognisko...
Odpisz
30 marca 2013, 19:25
do ulu, żeby kiedyś sobie przypomnieć
Odpisz
30 marca 2013, 09:01
Kartooofeeeellll
Odpisz
30 marca 2013, 06:17
W Turcji są takie ooogrooomnee ziemniory. Jakoś je nazywają i jedzą pieczone, jak bułkę od kebaba ( kebab z ziemniaka po prostu)
Odpisz
29 marca 2013, 20:23
Zieeeeeeeeeemniaaaaaakkkk!!;_; Uwielbiam je i z chęcią je jem bo dobre są i ja to wiem.
Odpisz
29 marca 2013, 20:13
Wolę wrzucić do ognia na chwilę.
Odpisz
29 marca 2013, 19:42
Mniam
Odpisz
29 marca 2013, 18:34
Dzięki, umiejętność pieczenia ziemniaka na pewno przyda mi się w przyszłym życiu .-.
Odpisz
29 marca 2013, 19:38
@Szalona_: a nie? Ziemniaki są pyszne :D
Odpisz
29 marca 2013, 19:20
jadłabym ;p ha
Odpisz
29 marca 2013, 18:17
to już 2 zacny przepis na tej stronce
Odpisz
29 marca 2013, 17:57
fascynujące... 3/5
Odpisz