@Wielokropek: stresem... to samo sie tyczy zwierząt, jeśli zwierzę zginęło na miejscu i bezboleśnie to jego mięso jest smaczniejsze od zwierzęcia które umierało w męczarniach lub długo uciekało przed obławą. mięso takich zwierząt podobno jest twardsze i bardziej gorzkawe (spięcie mieści i jakaś wydzielina powstająca podczas stresu/bólu)
Komentarze
Odśwież7 lutego 2018, 22:20
Byyyyyyło
Odpisz
8 lutego 2018, 06:56
@wonstont:
Odpisz
8 lutego 2018, 10:47
@qAzert:
Odpisz
8 lutego 2018, 10:47
@qAzert: prztrzymaj i naciśnij "szukaj tej grafiki w google"
Odpisz
8 lutego 2018, 10:55
@wonstont: ale nie było na jeja
Odpisz
8 lutego 2018, 18:00
@qAzert: też było pamiętam
Odpisz
8 lutego 2018, 18:13
@wonstont: zrobisz screena?
Odpisz
8 lutego 2018, 21:45
@qAzert: taak bedę zapi***alał 100 stron w jeja aby zrobić dla cb scrina
Nie dziękuje
Odpisz
8 lutego 2018, 21:53
@wonstont: bo go niema i na jeja nie znajdziesz
Odpisz
27 stycznia 2018, 19:52
czy tylko ja jestem ciekawa jak smakuje mięso człowieka?
Odpisz
27 stycznia 2018, 19:54
@Majciak: Podobno podobnie jak kurczak
Odpisz
27 stycznia 2018, 19:55
@Polski_Ziemniok: a zgw*łcone mięso tak samo smakuje?
Odpisz
27 stycznia 2018, 19:59
@Majciak:
Odpisz
27 stycznia 2018, 20:02
@Polski_Ziemniok: no to
Odpisz
27 stycznia 2018, 20:08
@Majciak: Co do pytania, opinie są różne, od górskiej kozicy do gorzkiej wieprzowiny, tak więc chyba zależy to od osoby.
Odpisz
27 stycznia 2018, 20:51
@Majciak: Słyszałem że jak słodka wołowina, ale to zależy od stylu życia
Odpisz
27 stycznia 2018, 23:34
@Majciak: polej mlekiem z miodem i spróbuj
Odpisz
7 lutego 2018, 14:09
@DaKnight: Dużo zależy od stylu życia, rady, koloru skóry i płci
Odpisz
Edytowano - 7 lutego 2018, 14:20
@BetonowyMur: A jak ma dobrą radę, np. taką 24-osobową?
Odpisz
7 lutego 2018, 14:25
@Archeologwinternetach: co
Odpisz
7 lutego 2018, 14:25
@Majciak: smakuje jak wieprzowina a wygląda jak wołowina. Tu masz szerzej:
Odpisz
Edytowano - 7 lutego 2018, 14:45
@Majciak: Czym różni się zgwāłcone ciało od zwykłego?
Odpisz
7 lutego 2018, 15:04
@Wielokropek:
Odpisz
7 lutego 2018, 15:27
@Wielokropek: stresem... to samo sie tyczy zwierząt, jeśli zwierzę zginęło na miejscu i bezboleśnie to jego mięso jest smaczniejsze od zwierzęcia które umierało w męczarniach lub długo uciekało przed obławą. mięso takich zwierząt podobno jest twardsze i bardziej gorzkawe (spięcie mieści i jakaś wydzielina powstająca podczas stresu/bólu)
Odpisz
7 lutego 2018, 15:30
@PetyrBaelish: Chodziło mi bardziej o ciało zgw*łcone przed laty
Odpisz
7 lutego 2018, 16:04
@Wielokropek: czyli zwłoki ..... jak taka suszona wołowina
Odpisz
7 lutego 2018, 16:04
@Fenekin582: to znaczy
... yyy .. nie mam pojęcia
Odpisz
7 lutego 2018, 15:28
tak powstają kanibale...
Odpisz