Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Nie no nie godzi się
Firmy tak się uczepiły tych obrazów generowanych przez AI że ja p.....
Wszędzie ci Ślązacy
Co dwie głowy to nie jedna
Mmm lemoniadka
NIE TĘĘĘĘĘĘ!!!
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież27 sierpnia 2018, 23:53
Trzeci raz już się powtórzyło
Odpisz
26 sierpnia 2018, 15:33
Trzeba umiejętnie dusić, najlepiej poduszką
Odpisz
26 sierpnia 2018, 15:39
Ja wrzucam na żywo na głębokim oleju i też świetnie wychodzi.
Odpisz
26 sierpnia 2018, 15:58
@psingwin: Tylko drze sie w ch*j
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:22
@psingwin: Ja robię go po Polsku - optaczam w bułcę tartej, polewam olejem, smażę na patelni i gotowe!
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:44
@Kangurur28: ja tam obklejam ciastem i wrzucam do piekarnika.
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:45
@Kangurur28: Ja podobnie tylko jeszcze używam tłuczka do mięsa gdzieś na początku.
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:54
Poje**lo was? Takie rzeczy z dzieckiem robić? Jak można na głęboki olej dać. Powinno się je wędzić
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:58
@ToJeAmelinium: W takim wypadku wystarczy odciąć język i zrobić kilka dziur w gardle
Odpisz
26 sierpnia 2018, 17:14
@MrRolan: A próbowaliście kiedyś na grillu?
Odpisz
26 sierpnia 2018, 17:44
@norszym: na grillu też można ale trzeba na odpowiedniej temperaturze
Odpisz
26 sierpnia 2018, 17:56
@norszym: niczym w simsach
Odpisz
26 sierpnia 2018, 18:21
@MrRolan: jest wiele sposobów. Znam bardzo dużo rodzajów przygotowywania dziecka, dzięki książce kucharskiej "Jak zamienić dziecko w coś pożytecznego"
Odpisz
26 sierpnia 2018, 18:23
@Sonarcha: Ja tam lubię rodzaj dziecka czarny
Odpisz
26 sierpnia 2018, 18:24
@norszym: czarne są ponoć najzdrowsze.
Odpisz
26 sierpnia 2018, 18:27
@Sonarcha: I najsmaczniejsze
Odpisz
26 sierpnia 2018, 18:33
@norszym: o ty
Odpisz
26 sierpnia 2018, 19:46
@norszym: Akurat nie jadłem.. Ach, aż mi się przypomniało jak ugotowałem moje pierwsze dziecko... Mój młodszy brat był tak zazdrosny... a potem tak mu dopowiedziałem, że aż spalił się ze wstydu.. albo z temperatury na grillu.
Odpisz
26 sierpnia 2018, 21:21
@Sonarcha: Mógłbym wiedzieć jakich przypraw używasz?
Odpisz
26 sierpnia 2018, 22:20
@norszym: pieprz, imbir... czasami kurkuma. Eksperymentuję z przyprawami, a polecasz jakieś?
Odpisz
Edytowano - 27 sierpnia 2018, 11:22
@Sonarcha: Z imbirem nie jadłem, ale napewno spróbuje. Przyprawy jakich użyłem ostatnio to papryczka piri piri w proszku aby dodała odrobinę ostrości oraz pieprz cytrynowy
Odpisz
27 sierpnia 2018, 11:45
@norszym: z piri piri jadłem, ale nie smakowało mi. Spróbuj z imbirem jeśli dobrze zrobione jest wspaniałe.
Odpisz
27 sierpnia 2018, 11:16
Było
Odpisz
27 sierpnia 2018, 10:47
(aczkolwiek zanim znajdę dowód, to wieki miną)
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:57
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:59
@Verneo: dobra, dzieci jak dzieci ale kitku to ty wypuść
Odpisz
26 sierpnia 2018, 17:57
@KoalaStefan: kitku rzecz święta
Odpisz
27 sierpnia 2018, 00:46
@Verneo: Spalić sierściucha
Odpisz
27 sierpnia 2018, 01:04
@stepson: chciałeś powiedzieć żeby ugotować
Odpisz
Edytowano - 27 sierpnia 2018, 04:24
@Verneo: *wyjmuje kitku z gara i teleportuje do kieszonkowego wszechświata* nie na mojej zmianie
Odpisz
26 sierpnia 2018, 16:10
B Y Ł O K U R W A
Odpisz
21 sierpnia 2018, 22:11
Było
Odpisz
22 sierpnia 2018, 00:48
@HansPiccolo: potwierdzam
Odpisz
26 sierpnia 2018, 15:20
i to całkiem niedawno
Odpisz
21 sierpnia 2018, 19:50
najsmaczniejsze są z pomidorkami, po ugotowaniu i z jednego i z drugiego skórka łatwo schodzi...-
Odpisz
Edytowano - 21 sierpnia 2018, 17:29
chodzi o szpinak baby
Odpisz
21 sierpnia 2018, 17:26
Na zimno smaczniejsze
Odpisz