@Shihura: Otóż granulki seropodobne to powrzechnie stosowany produkt o smaku sera. Śmieszne że aż tyle osób nie zgadza się z tym, że mój organizm źle reaguje na coś, na co mam uczulenie. OK, jednak nie jest mi już niedobrze (?).
A na własne życie niemasz uczulenia??? Gdybyś był na tyle inteligentny to szanujace sie restauracje i fast foody nie używają półproduktów. Równie dobrze wysrarczy kupić na kilogramy ser i wrzucić do robota kuchennego na przetarcie i uzyskujemy ten sam efekt.
Przynajmniej dobrze że wiesz iż inteligencją nie grzeszysz. Ale niestety szabujące się fast foody nie używają półproduktów. Tym bardziej widać że mięso to wołonina
Komentarze
Odśwież11 maja 2020, 21:58
Bułka sezamowa - fuj. Serek topiony (nie mylić z serem roztopionym) - fuj. Szynka konserwowa - fuj.
Odpisz
4 października 2020, 21:20
@Tomasz1977: Twój ryj - fuj
Odpisz
4 października 2020, 21:21
@Catisboy: ho, ho, ho. Nawet mnie nie widziałeś
Odpisz
4 października 2020, 21:23
@Tomasz1977: Szpieguje cię w nocy
Odpisz
13 listopada 2018, 21:34
chciałbym kupić samą bułkę żeby zrobić sobie z niej hełm
Odpisz
13 listopada 2018, 22:00
Odpisz
15 listopada 2018, 22:02
@EWIPS: skoro hełm, to czemu nie łóżko?
Odpisz
16 listopada 2018, 07:55
@Mid_Or_Feed: Skoro łóżko, to czemu nie dom?
Odpisz
15 listopada 2018, 09:07
w końcu porządna porcja.
Odpisz
15 listopada 2018, 04:47
my się śmiejemy a w USA to mala porcja
Odpisz
15 listopada 2018, 00:37
ale bym opie**olił burgera
Odpisz
14 listopada 2018, 21:34
Danie dla big smokea
Odpisz
14 listopada 2018, 23:43
Na pewno jako drugie śniadanie xd
Odpisz
14 listopada 2018, 22:26
dej
Odpisz
14 listopada 2018, 22:13
Może czymś takim w końcu się najem
Odpisz
14 listopada 2018, 21:24
H A H A S Z A M A Ń S K O
Odpisz
14 listopada 2018, 21:23
Chcę taki tort ma urodziny
Odpisz
14 listopada 2018, 21:09
Jak widzę te granulki, co mają robić za ser, to a mi niedobrze.
Odpisz
14 listopada 2018, 21:12
te granulki to wczesniej starty ser chedar
Odpisz
14 listopada 2018, 21:35
@Shihura: A nie mozarella?
Odpisz
14 listopada 2018, 22:14
niedobrze mi się robi jak widzę twój komentarz
Odpisz
14 listopada 2018, 23:33
@BiiTii: może być i mozarella oba te sery idealnie nadają się do rozpuszczania i są przepyszne w tej formie
Odpisz
15 listopada 2018, 12:12
@Shihura: Otóż granulki seropodobne to powrzechnie stosowany produkt o smaku sera. Śmieszne że aż tyle osób nie zgadza się z tym, że mój organizm źle reaguje na coś, na co mam uczulenie. OK, jednak nie jest mi już niedobrze (?).
Odpisz
15 listopada 2018, 20:49
A na własne życie niemasz uczulenia??? Gdybyś był na tyle inteligentny to szanujace sie restauracje i fast foody nie używają półproduktów. Równie dobrze wysrarczy kupić na kilogramy ser i wrzucić do robota kuchennego na przetarcie i uzyskujemy ten sam efekt.
Odpisz
16 listopada 2018, 00:23
@Shihura: Niestety nie jestem inteligenty, więc szanujace sie restauracje i fast foody jednak tak robią... :(
Odpisz
17 listopada 2018, 07:25
Przynajmniej dobrze że wiesz iż inteligencją nie grzeszysz. Ale niestety szabujące się fast foody nie używają półproduktów. Tym bardziej widać że mięso to wołonina
Odpisz
17 listopada 2018, 14:42
@Shihura: Widać od razu, ma rogi.
Odpisz
18 listopada 2018, 10:57
jak pożyjesz trochę lat i zaczniesz sam gotować sobie i zejdziesz z garnuszka mamusi to będziesz patrzeć na mięso i wiedział co i jak.
Odpisz
Edytowano - 18 listopada 2018, 15:01
@Shihura: Może kiedyś... Za 10 lat. Gdy będę pracować w szabującym się fast-foodzie.
Odpisz
19 listopada 2018, 20:34
czyli zamierzasz studiować, aby dostać się do mc'a :)
Odpisz
19 listopada 2018, 20:38
@Shihura: Tak.
Odpisz
19 listopada 2018, 22:24
powodzenia :)
Odpisz
19 listopada 2018, 23:43
@Shihura: Dzięki ;)
Odpisz
14 listopada 2018, 21:11
Odpisz
14 listopada 2018, 12:13
To ma średnicę normalnej pizzy!
Odpisz
13 listopada 2018, 22:11
potrzebuję tego w moim życiu
Odpisz
Edytowano - 13 listopada 2018, 21:43
Dziwne, bo moim zdaniem bardziej apetycznie wygląda ta chrupiąca buła
Odpisz