Oceń:

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz obrazkowy

Ważne informacje:

  1. Komentarz obrazkowy musi być powiązany z komentowanym obrazkiem
  2. ZABRONIONE są obraźliwe, wulgarne obrazki
  3. ZABRONIONE są obrazki przedstawiające osoby w pozach prowokacyjnych oraz zbliżenia piersi, pośladków i inne treści o podobnym charakterze.

Komentarze

Odśwież
Avatar EnderKGunner34

20 lutego, 18:59

¡To jest jakieś chore!

Avatar DOMINIXX5

20 lutego, 17:16

jak można używać do pizzy sosu zamiast polewać oliwą? Jak je się tylko suche gówno z pizza hut co nie ma ani smaku ani tradycji ani nikt się nad nią nie stara i idzie w taniość, grube, tak ku*wa, grube ciasto i najtańszy ser lub co gorsza domową ""pizze"" z tym płynnym ciastem zapiekana na tej blaszce do ciasta, co do pizzy ma tyle wspólnego, że musiałem użyć dwóch cudzysłowów to sie nie dziwie, że chcesz jakoś zabić smak tego gówna, ale jak pizza jest dobra to nawet nie pchaj do niej sosu jeśli masz rozum i godność

Avatar kubage123

20 lutego, 18:20

@DOMINIXX5: idz juz pic lepiej tego dom perignona pretensjonalny sku*wysynie i nie kaz nam biedakom meczyc sie z twoja gowniana osobowością

Avatar DOMINIXX5

22 lutego, 22:37

Avatar Ryakku

20 lutego, 15:41

>bądź memem który ma bawić
>powoduje gównoburzę

Avatar pusta_kloda

13 lutego, 16:27

#teamOliwaICzasamiSosCzosnkowy

Pokaż wcześniejsze odpowiedzi (3)
Ukryj wcześniejsze odpowiedzi (3)
Avatar Drag_on

13 lutego, 19:07

@XiHan: to akurat racja

Avatar michaolekYT

20 lutego, 15:34

@XiHan: zdrajca ludzkości

Avatar rolewicz3

20 lutego, 15:01

O co chodzi z tym zamachem na włocha w innym państwie?

Avatar mateo9630

20 lutego, 14:33

O nie, ktoś ma inny gust kulinarny niż ja. Trzeba go zabić.

I tak, dodaje ketchup prawie do wszystkiego bo po prostu lubię jego smak.

Pokaż wcześniejsze odpowiedzi (8)
Ukryj wcześniejsze odpowiedzi (8)
Avatar przemek1ni

20 lutego, 18:26

@Grzechoooo: Naprawdę nie rozumiem, jak pizza z dodatkiem keczupu nagle smakuje identycznie jak chleb z dodatkiem keczupu. Chyba masz po prostu niesmak, że ludziom smakują inne rzeczy od ciebie

Avatar mateo9630

20 lutego, 20:50

@przemek1ni: Jak się umie nałożyć odpowiednią ilość ketchupu to podkreśla smak potrawy, a nie dominuje. Na podobnej zasadzie, dlaczego stosujesz przyprawy? Przecież jak napi**dolisz na coś pieprzu lub soli lub dowolnej przyprawy to również zdominuje ona smak całego dania. Smażenie czy pieczenie również zmienia smak potrawy i np. lekko wysmażony stek smakuje inaczej niż mocno wysmażony, a jajko na twardo smakuje inaczej niż sadzone.

Avatar frefux

20 lutego, 14:14

jak można nieironicznie używać ketchupu.. Nie ważne do czego to dodasz psujesz danie. Ketchup nie komplementuje smaku, on zabija smak kompletnie i go zastępuje swoim własnym, jak jesz coś z ketchupem to jedyne co smakujesz to ketchup. Do tego ten jego smak wcale zachęcający nie jest... zwykle ketchupy mają w sobie ~30% cukru, są tak przesłodzone że nie da się tego jeść wolałbym podeszwę ze starego przepoconego buta dodać do pizzy niż ketchup. Nie zdrowe to, nie dobre to, drogie to, a ludzie używają na potęgę. Wyobraź sobie robisz grilla ze znajomymi. Ogarniasz fajne dobre kiełbaski, droższe bo co się będziesz, jakiś stejk prosto od rzeźnika, żebereczka cud miód malina normalnie aż za dobrze na grilla. Przychodzą twoi znajomi i UJEBUJĄ TO WSZYSTKO DO JASNEJ CHOLERY CUKREM I GÓWNEM KOŃCZY SIĘ TYLE ŻE DOBRA KIEŁBASKA WYROBIONA Z TROSKĄ, W KTÓREJ PRZYGOTOWANIE WŁOŻYŁEŚ SWOJĄ WŁASNĄ DUSZĘ SMAKUJE PRZEZ TO TAK SAMO JAK NAJTAŃSZA PARÓWKA Z BIEDRONKI. BOŻE JAK MOŻNA NISZCZYĆ JEDZENIE TYM CZYMŚ. JA ROZUMIEM JAKIEŚ GRZANKI Z SEREM TOPIONYM SE ZROBIC CZY KIJ WIE CO I UROBIĆ TO KETCHUPEM BO NORMALNIE TEGO NIE ZJESZ, ALE DO CZEGOKOLWIEK NORMALNEGO DODAĆ TO JEST ZBRODNIA I POWINNO BYĆ KARANE. EHHHHH

Pokaż wcześniejsze odpowiedzi (12)
Ukryj wcześniejsze odpowiedzi (12)
Avatar Cotosiestanelo

Edytowano - 20 lutego, 23:11

@PanSowa12: I czasem niektóre potrawy bez tej ostrości to nie to samo. Czasem coś jest ostre, bo tak jest i już, a jak nie lubisz ostrego, no to musisz się zadowolić łagodną podrubą, jeśli takowa w ogóle istnieje. No ja na przykład nie wyobrażam sobie że mógłbym jeść łagodną musztarde, bo musztarda ma być ostra i tyle. To samo jest z gulaszem,fasolką po bretońsku, czy większość dań z chińskiej restauracji (np. bagbo).One bez ostrości są słabe, mało wyraziste i poprostu mniej smaczne. Ale wiadomo, kwetsia gustu

Avatar PanSowa12

20 lutego, 23:25

@Cotosiestanelo: To już nie kwestia gustu tylko podstawa dania

Avatar KarmelD

13 lutego, 17:03

*z włoskim akcentem*
mama mia, coś ty odje**ł

Sprawdź czy masz wymagane wtyczki, a następnie opisz dokładnie problem najlepiej ilustrując go screenem.

Opisz problem

Dołącz screena