@Galex: I kogo chcesz tym wzruszyć? Przecież cała góra różnego żarcia jest barwiona koszenilą, którą robi się z czerwi...
Na Sardynii jedzą ser pleśniowy, w którym wiją się żywe larwy. W tym kontekście malowanie cukierków robalami nie robi żadnego wrażenia.
Komentarze
Odśwież24 lipca 2013, 09:19
Ja jem codziennie talerz świeżych owoców :)
Odpisz
20 lipca 2013, 20:55
jadl bym :D z dodatkiem smietany bylo by bardzo kuszace
Odpisz
20 lipca 2013, 19:34
Wiecie, że w skittlesach jeden z ważniejszych składników pochodzi z czerwca kaktusowego? Taki mały słodki robaczek, nadal wygląda tak zachęcająco?
Odpisz
20 lipca 2013, 20:21
@Galex: I kogo chcesz tym wzruszyć? Przecież cała góra różnego żarcia jest barwiona koszenilą, którą robi się z czerwi...
Na Sardynii jedzą ser pleśniowy, w którym wiją się żywe larwy. W tym kontekście malowanie cukierków robalami nie robi żadnego wrażenia.
Odpisz
20 lipca 2013, 19:17
Wygląda smakowicie :)
Odpisz
20 lipca 2013, 18:44
To wygląda o wiele bardziej zachęcająco.
Odpisz