Oceń:

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz obrazkowy

Ważne informacje:

  1. Komentarz obrazkowy musi być powiązany z komentowanym obrazkiem
  2. ZABRONIONE są obraźliwe, wulgarne obrazki
  3. ZABRONIONE są obrazki przedstawiające osoby w pozach prowokacyjnych oraz zbliżenia piersi, pośladków i inne treści o podobnym charakterze.

Komentarze

Odśwież
Avatar Rosse303

7 lipca 2020, 23:17

Niech ktoś mi powie co jest z tą grą nie tak. Mój brat się nią zachwyca a rezenzje raczej są negatywna, a mi się gameplayu oglądać jakoś nie chce

Pokaż wcześniejsze odpowiedzi (18)
Ukryj wcześniejsze odpowiedzi (18)
Avatar Rosse303

11 lipca 2020, 16:20

@Kapichu: nie twierdzę, że opinia Jordana była opłacona, ale była to recenzja i nie była rzetelnia. Według mnie Jordan nie był dobrą osobą do recenzji gry której jest przwie, że fanboyem. Z jego recenzji wynikało, że gra jest 11/10, cud miód malina itd. Nie skupił się praktycznie na minusach.

Avatar Kapichu

11 lipca 2020, 17:39

@Rosse303: i jak napisałem to jego opinia ale faktycznie lepiej obejrzeć recenzje quaza niż Jordana

Avatar Hiholatek

10 lipca 2020, 23:30

UWAGA SPOILERY Mi się gra bardzo podobała i jedynie co mi przeszkadzało, że jednak za dużo i za długo trwały scenki typu :zabij przeciwników, porozglądaj się po okolicy. Fabuła też mi się podobała i rozumiem zamysł uśmiercenia pewnej postaci (nie wybuchłam gniewem, choć tę postać bardzo lubiłam), gdy pojawiały się zwiastuny byłam przygotowana na taki zabieg. Po prostu szanuję to, że twórcy mieli taki a nie inny pomysł na fabułę. Szanuję również odmienne zdanie na temat tej gry, ale nie rozumiem zachowania, gdy grę krytykują ze względu na te wątki LGBT i nie tylko. Obrażanie się o to, że jest kobieta, która uwaga: ma mięśnie. Tak... kobiety też mogą mieć mięśnie, albo że pojawiały się ,przeciwniczki, (Co z tego, że wydarzenia ponad 20 lat po wybuchu epidemii i większość ludzi która się ostała, jest jednak jednymi z tych silniejszych, poza tym mówimy o grze gdzie jest zombie grzyb) też czytałam, że jest ten wątek feministyczny. W sensie Ellie znamy z 1 części i pojawiła się po prostu nowa kobieta, czy to według was jest wątek feministyczny? Nie wiem nie czaję tego oburzenia, bo według mnie twórcy nie rzucali tym ,,o patrzcie! tęcza" tylko robili to na sposób normalny.

Avatar Mafelusz

10 lipca 2020, 00:08

Ale przecież telefon jest do niej odwrócony tyłem telefonu a nie ekranem.

Avatar Antonio331

Edytowano - 10 lipca 2020, 20:01

@Mafelusz: nie, jest tyłem, nawet tam aparat widać

Avatar SuperCebula

7 lipca 2020, 23:14

Ellie i dina po zobaczeniu tych recenzji

Pokaż wcześniejsze odpowiedzi (5)
Ukryj wcześniejsze odpowiedzi (5)
Avatar Antonio331

8 lipca 2020, 10:38

@SuperCebula: też wiem bo oglądałem wczoraj akurat ten fragment ale może ktoś nie oglądał

Avatar SuperCebula

8 lipca 2020, 11:16

@Antonio331: ZDAŻA SIĘ

Avatar ZiemiaJestPlaska

Edytowano - 7 lipca 2020, 23:14

- Ale jak to groźby wśród aktorów głosowych? Co oni takiego zrobili?!

Avatar Valentine_

7 lipca 2020, 23:16

@ZiemiaJestPlaska: wyobraź sobie tak nie mieć życia i być wkurzonym oto że Twoja ulubiona gra nie wyszła 10/10 że zaczynasz się przypi***alać do aktorów głosowych którzy nie mieli na to wpływu

Avatar ZiemiaJestPlaska

7 lipca 2020, 23:17

@Valentine_: ale no kurde ja rozumiem krytykę, ale niektórzy przekroczyli granice

Avatar Murarzowa

7 lipca 2020, 23:22

@ZiemiaJestPlaska: mówiłam to już dawno to wylano na mnie wdółgłosy i mówili coś tam o fabule bez sensu

Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.

Opisz problem

Dołącz screena

Avatar Antonio331
Dodane przez: Antonio331
Tagi: #gry, #recenzja

No tak sobie to wygląda, ale radość z grania jest ważniejsza

Ech...

Polska scena polityczna

PREFEROWANY

Faktury spłonęły w Kopenhadze

Mniam

Takie trochę zło

Ignorowanie jest słabe

Pszczoły, co o nich sądzicie?

Francuski czołg

Trafne spostrzeżenie

Populacja dzieci zmniejszyła sie o 1000%

Boże, błogosław Królową

Zobacz więcej popularnych memówpopularne memy strzałka

Rzadkie zdjęcie Ellie, widzącej recenzje The Last of Us 2