Czemu ten wzor jest wszedzie. Wgl nie kumam was bo jest on przydatny w zyciu, tylko rzadko. To taka dawka wiedzy bezuzytecznej ktora potrafi sie okazac uzyteczna
Bo zawsze dobrze jest znać miejsca zerowe paraboli. Nigdy nie wiesz kiedy Twój wróg Cię uwięzi i zarząda tego wzoru w zamian za oszczędzenie życia ważnych dla Ciebie osób
Komentarze
Odśwież30 sierpnia 2020, 22:08
Czemu ten wzor jest wszedzie. Wgl nie kumam was bo jest on przydatny w zyciu, tylko rzadko. To taka dawka wiedzy bezuzytecznej ktora potrafi sie okazac uzyteczna
Odpisz
30 sierpnia 2020, 23:52
@Piotreksulk: jak coś co wygląda bezużytecznie ale działa, to jest użyteczne
Odpisz
31 sierpnia 2020, 11:26
@pawjan47: bardziej: jak cos jest glupie ale dziala, to nie jest glupie
Odpisz
29 sierpnia 2020, 16:37
Tymczasem technicy gastronomii po technikum:
Odpisz
29 sierpnia 2020, 17:02
@KufelMleka: Bardzo agresywni ci gastrofazownicy
Odpisz
29 sierpnia 2020, 17:04
@Sugoba: Kuchnia is brutal and full of świeże mięso.
Odpisz
30 sierpnia 2020, 23:55
@KufelMleka: ja będę szedł na Gastronomię (nie technikum a branżowa I stopnia) powinienem się bać?
Odpisz
31 sierpnia 2020, 00:05
@pawjan47: To twoi wrogowie powinni się bać twych noży i twoich garnków.
Odpisz
29 sierpnia 2020, 19:04
Bo zawsze dobrze jest znać miejsca zerowe paraboli. Nigdy nie wiesz kiedy Twój wróg Cię uwięzi i zarząda tego wzoru w zamian za oszczędzenie życia ważnych dla Ciebie osób
Odpisz
29 sierpnia 2020, 16:36
Jak obliczasz ile jabłek potrzebujesz na szarlotkę o wymiarach 10 na 8 to wiesz
Odpisz