@patrolowy__: Mieszamy majonez i jogurt naturalny (ewentualnie śmietanę).
Doprawiamy solą i pieprzem.
Opakowanie starte na drobnych oczkach wsypujemy i dokładnie mieszamy. Można dodać czosnku.
Sos idealnie komponuje się z makaronem gotowanym w międzyczasie.
Komentarze
Odśwież8 stycznia 2022, 13:50
Niektórzy gotują parówki w folii
Odpisz
5 stycznia 2022, 11:54
ja gotuje same opakowanie bez makaronu
Odpisz
5 stycznia 2022, 12:21
@Memtwurca: ja robię z niego sos.
Odpisz
Edytowano - 5 stycznia 2022, 12:27
@patrolowy__: Mieszamy majonez i jogurt naturalny (ewentualnie śmietanę).
Doprawiamy solą i pieprzem.
Opakowanie starte na drobnych oczkach wsypujemy i dokładnie mieszamy. Można dodać czosnku.
Sos idealnie komponuje się z makaronem gotowanym w międzyczasie.
Odpisz
5 stycznia 2022, 12:57
@Ami_Gami4: u mnie coś podobnego, ale bez jogurtu, robię majonez własnoręcznie, z opakowaniem startym na tarce
Odpisz