Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Trzeba było iść w management
Tak było
"Regionalne akcenty krów"
Jeśli chodzi o inne kontynenty, to Turcja, USA, Japonia...
Pradawna wiedza przekazywana z pokolenia na pokolenie
O bogowie, walka!
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież24 sierpnia 2022, 14:58
Bo białko jajka podczas gotowania zmienia swoją strukturę chemiczną stając się ciałem stałym
Odpisz
26 sierpnia 2022, 12:37
@Polak148: to wiemy, ale co z ziemniakiem
Odpisz
26 sierpnia 2022, 12:45
@Rhokai: Ziemniak się "rozpuszcza".
Odpisz
26 sierpnia 2022, 12:51
@kamelond: skrobia musi po prostu tak reagować na wysoką temperaturę lub wodę
Odpisz
26 sierpnia 2022, 14:45
@Rhokai: Chyba skrobia się rozpadała na cukry proste, ale nie jestem pewien
Odpisz
26 sierpnia 2022, 20:51
@Polak148: coś w tym stylu
Odpisz
26 sierpnia 2022, 13:32
Eh białko jajka podczas gotowania poddanie zostaje wysokiej temperaturze przez co dochodzi do denaturacji białka przez co się ścina
Odpisz
26 sierpnia 2022, 13:03
Tak
Odpisz
24 sierpnia 2022, 14:57
Bo białko się ścina, a skrobia nabiera wody.
Odpisz
24 sierpnia 2022, 14:51
moje jajka sa miekkie
Odpisz
24 sierpnia 2022, 15:03
@Led_Shephard: pogczamp
Odpisz
26 sierpnia 2022, 12:08
@Led_Shephard: gratulacje
Odpisz
26 sierpnia 2022, 12:31
@Led_Shephard: Radzę udać się do lekarza.
Odpisz
26 sierpnia 2022, 15:03
niby czemu
Odpisz
26 sierpnia 2022, 15:43
@Led_Shephard: bo nie ugotowałeś
Odpisz
24 sierpnia 2022, 14:50
Bo surowe ziemniaki są twarde a jajka miękkie
Odpisz