memy
Dodaj komentarz obrazkowy
Ważne informacje:
8 lutego 2023, 19:22
A propo steków to lepszy jest smalec gęsi do smażenia Lepiej trzyma temperaturę albo ma wyższą albo coś
Odpisz
8 lutego 2023, 20:27
@Patryckowski01: od zwyczajnego masła faktycznie, ale już temperatura dymienia smalcu i masła klarowanego jest bardzo podobna
9 lutego 2023, 09:52
@Patryckowski01: Oczywiście że na smalcu lepiej jest smażyć niż na maśle
12 lutego 2023, 17:45
@Komutor: znaczy mi chodzi o konkretny rodzaj smalcu czyli gęsi nie wiem za bardzo czym się różnii od zwykłego
8 lutego 2023, 20:22
a soli tyle ile piasku na plazy
8 lutego 2023, 19:27
To i tak dobrze że masło, a nie margaryna. Masło jest smaczniejsze i zdrowsze.
8 lutego 2023, 19:21
Jak coś nie smakuje, dodaj masła. Jeśli to nie pomoże, dodaj więcej masła.
6 lutego 2023, 10:17
Am*rykanie kiedy przygotowują jakąkolwiek potrawę:
6 lutego 2023, 10:19
@Szczepan_Rzonsa: Tak już jest z tymi jankesami.
6 lutego 2023, 10:23
@Szczepan_Rzonsa: oni to bardziej ser i chemia
6 lutego 2023, 12:08
@Szczepan_Rzonsa: Raczej Francuzi
6 lutego 2023, 09:45
Ja kiedy robię jajecznicę
Dołącz screena
Komentarze
Odśwież8 lutego 2023, 19:22
A propo steków to lepszy jest smalec gęsi do smażenia
Lepiej trzyma temperaturę albo ma wyższą albo coś
Odpisz
8 lutego 2023, 20:27
@Patryckowski01: od zwyczajnego masła faktycznie, ale już temperatura dymienia smalcu i masła klarowanego jest bardzo podobna
Odpisz
9 lutego 2023, 09:52
@Patryckowski01: Oczywiście że na smalcu lepiej jest smażyć niż na maśle
Odpisz
12 lutego 2023, 17:45
@Komutor: znaczy mi chodzi o konkretny rodzaj smalcu czyli gęsi nie wiem za bardzo czym się różnii od zwykłego
Odpisz
8 lutego 2023, 20:22
a soli tyle ile piasku na plazy
Odpisz
8 lutego 2023, 19:27
To i tak dobrze że masło, a nie margaryna. Masło jest smaczniejsze i zdrowsze.
Odpisz
8 lutego 2023, 19:21
Jak coś nie smakuje, dodaj masła. Jeśli to nie pomoże, dodaj więcej masła.
Odpisz
6 lutego 2023, 10:17
Am*rykanie kiedy przygotowują jakąkolwiek potrawę:
Odpisz
6 lutego 2023, 10:19
@Szczepan_Rzonsa: Tak już jest z tymi jankesami.
Odpisz
6 lutego 2023, 10:23
@Szczepan_Rzonsa: oni to bardziej ser i chemia
Odpisz
6 lutego 2023, 12:08
@Szczepan_Rzonsa: Raczej Francuzi
Odpisz
6 lutego 2023, 09:45
Ja kiedy robię jajecznicę
Odpisz