memy
Dodaj komentarz obrazkowy
Ważne informacje:
11 lutego, 10:48
Mem bardzo fajny, ale na przestrzeni ostatnich trzech lat widziałem go jakieś 15 razy więc muszę dać strzałkę w dół
Odpisz
10 lutego, 23:24
Tak naprawdę półpłynne żółtko wychodzi przy 6 minutach dopiero.
10 lutego, 18:43
ja zawsze wrzucam do garnka i odpalam na 20 min, nie chce mi się siedzieć w kuchni i pilnować czy woda się zagotowała już, a po 20 min zawsze dobre wychodzą
8 lutego, 18:36
4 minuty smakują najlepiej.
10 lutego, 17:02
@TrueStoryGuy: najlepsze są takie półpłynne które nie są suche jak na twardo ale też się nie rozlewają jak na miękko
10 lutego, 17:44
@TrueStoryGuy: najlepsze są te 8 min
8 lutego, 18:35
Ja lubię robić sadzone tak by żółtko było takie jak na trzecim jajku. Nie wiem czemu ale sadzone to jedyna forma jajek jaką zjem, na twardo bądź omletu nie tknę.
Dołącz screena
Komentarze
Odśwież11 lutego, 10:48
Mem bardzo fajny, ale na przestrzeni ostatnich trzech lat widziałem go jakieś 15 razy więc muszę dać strzałkę w dół
Odpisz
10 lutego, 23:24
Tak naprawdę półpłynne żółtko wychodzi przy 6 minutach dopiero.
Odpisz
10 lutego, 18:43
ja zawsze wrzucam do garnka i odpalam na 20 min, nie chce mi się siedzieć w kuchni i pilnować czy woda się zagotowała już, a po 20 min zawsze dobre wychodzą
Odpisz
8 lutego, 18:36
4 minuty smakują najlepiej.
Odpisz
10 lutego, 17:02
@TrueStoryGuy: najlepsze są takie półpłynne które nie są suche jak na twardo ale też się nie rozlewają jak na miękko
Odpisz
10 lutego, 17:44
@TrueStoryGuy: najlepsze są te 8 min
Odpisz
8 lutego, 18:35
Ja lubię robić sadzone tak by żółtko było takie jak na trzecim jajku.
Nie wiem czemu ale sadzone to jedyna forma jajek jaką zjem, na twardo bądź omletu nie tknę.
Odpisz