@MojeKonto: Pamiętam "placek po zbójnicku" od knorra"
Jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba tylko tym się różnił od zwykłego placka ziemniaczanego z gulaszem, że był z oscypkiem
popatrzcie sobie na menu Dzikiego Byka, burgery mają nazwy typu: srogi bujok, harpagan, corny badass, (z)boczek, jaja buhaja, vege-sietniok,
a hot dogi sie nazywaja szarik, burek, azor, reksio, bo haha hot DOG
Komentarze
Odśwież4 sierpnia 2023, 08:08
patrząc na ich ceny to by się zgadzało
Odpisz
1 sierpnia 2023, 15:28
Każde danie po góralsku różni się od zwykłego dodatkiem pieczonego oscypka
Odpisz
3 sierpnia 2023, 10:53
@MojeKonto: podgrzanego w mikrofali
Odpisz
3 sierpnia 2023, 20:13
@MojeKonto: albo czegoś udającego oscypek
Odpisz
3 sierpnia 2023, 23:46
@MojeKonto: Pamiętam "placek po zbójnicku" od knorra"
Jeśli mnie pamięć nie myli, to chyba tylko tym się różnił od zwykłego placka ziemniaczanego z gulaszem, że był z oscypkiem
Odpisz
1 sierpnia 2023, 17:26
Zbójnicka to tam jest tylko cena
Odpisz
1 sierpnia 2023, 19:01
@Polak148: No i był Kolega szybszy ode mnie z tym komentarzem xd
Odpisz
1 sierpnia 2023, 15:53
popatrzcie sobie na menu Dzikiego Byka, burgery mają nazwy typu: srogi bujok, harpagan, corny badass, (z)boczek, jaja buhaja, vege-sietniok,
a hot dogi sie nazywaja szarik, burek, azor, reksio, bo haha hot DOG
Odpisz
1 sierpnia 2023, 17:14
@DiKarpio: Reksio to rozumiem z parówka z szynki, a Szarik to z kiełbasa to z czym są pozostałe?
Odpisz
1 sierpnia 2023, 18:06
@Benios30:
Odpisz
1 sierpnia 2023, 15:09
Patrząc na to że ich ceny to rozbój w biały dzień to mają rację
Odpisz