@Konto_nieusuniete: przepraszam najmocniej to jest kwas sałatkowodorowy powstały poprzez reakcję syntezy sałatki i kwasu siarkowego (VI) (drugim produktem był tlen)
Jak włożyć rlen do środka to powstanie H2SałatkaO4 (ewentualnie H2SałatkaO3), czyli kwas sałatkowy (VI) lub (IV)
Komentarze
Odśwież17 listopada 2023, 19:29
H2S(ałatka)
Odpisz
19 listopada 2023, 16:42
@Ronan: czemu kolory ci zniknęły?
Odpisz
19 listopada 2023, 17:27
@MichalGo27: zapraszam na profil nie chce mi się tłumaczyć
Odpisz
24 listopada 2023, 10:14
@Ronan: Napisałeś wzór kwasu siarkowodorowego, a nie siarkowego
Odpisz
24 listopada 2023, 10:40
@Konto_nieusuniete: przepraszam najmocniej to jest kwas sałatkowodorowy powstały poprzez reakcję syntezy sałatki i kwasu siarkowego (VI) (drugim produktem był tlen)
Jak włożyć rlen do środka to powstanie H2SałatkaO4 (ewentualnie H2SałatkaO3), czyli kwas sałatkowy (VI) lub (IV)
Odpisz
17 listopada 2023, 20:06
są lepsze składniki i bardziej skuteczne
Odpisz
19 listopada 2023, 16:44
@FluttershyIsNOTaDoormat: eksplozja smaku
Odpisz
19 listopada 2023, 16:48
@Rhokai: zdecydowanie
Odpisz
19 listopada 2023, 16:44
kurcze, jednak wersja z kwasem przeszła na główną... a miałem nadzieję, że antymateria wygra
Odpisz
19 listopada 2023, 16:28
Rozpływa się w ustach razem z językiem.
Odpisz