memy
Dodaj komentarz obrazkowy
Ważne informacje:
3 stycznia, 12:12
Mi zawsze mama mówiła że można dopóki nie doda się proszku do pieczenia, ale potem już nie
Odpisz
3 stycznia, 08:59
Nie umiem gotować tylko dlatego że jak robię np ciasto to zanim je wsadzę do piekarniku wpierdzielam je na surowo
3 stycznia, 08:10
Jem surowe ciasta od dziecka i nigdy nic mi nie było
1 stycznia, 18:43
salmonella
1 stycznia, 19:15
@Egirl: podczas obróbki cieplnej, bakterie umierają, ale nie znikają, prawda? Czy, hipotetycznie, po zjedzeniu czegoś co posiadało salmonellę, nekromanta ma możliwość wskrzeszenia bakterii w typie i go zarazić?
1 stycznia, 19:36
@sermasteropl44: a co jeśli zdążysz strawić bakterie tak żeby już nie były bakteriami
Edytowano - 1 stycznia, 23:29
@sermasteropl44: Musiałby odwrócić proces denaturacji białek i możliwie przerwanie błony i ściany komórkowej. Przydałaby się jeszcze magia przemiany
Dołącz screena
Komentarze
Odśwież3 stycznia, 12:12
Mi zawsze mama mówiła że można dopóki nie doda się proszku do pieczenia, ale potem już nie
Odpisz
3 stycznia, 08:59
Nie umiem gotować tylko dlatego że jak robię np ciasto to zanim je wsadzę do piekarniku wpierdzielam je na surowo
Odpisz
3 stycznia, 08:10
Jem surowe ciasta od dziecka i nigdy nic mi nie było
Odpisz
1 stycznia, 18:43
salmonella
Odpisz
1 stycznia, 19:15
@Egirl: podczas obróbki cieplnej, bakterie umierają, ale nie znikają, prawda?
Czy, hipotetycznie, po zjedzeniu czegoś co posiadało salmonellę, nekromanta ma możliwość wskrzeszenia bakterii w typie i go zarazić?
Odpisz
1 stycznia, 19:36
@sermasteropl44: a co jeśli zdążysz strawić bakterie tak żeby już nie były bakteriami
Odpisz
Edytowano - 1 stycznia, 23:29
@sermasteropl44: Musiałby odwrócić proces denaturacji białek i możliwie przerwanie błony i ściany komórkowej. Przydałaby się jeszcze magia przemiany
Odpisz