Gastro to stan umysłu, ja znam ludzi którzy są zarąbiści, a ci drudzy ego gesslerowej i uważanie się za niewiadome kogo, starzy szefowie mają tendencje do przepisów z ich młodości gdzie zużycie surowca proporcjonalnie do smaku to tragedia a jak wyjdziesz trochę za schemat to cię urąbią na starcie. I trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, iż ludzie w tej branży to przepaść miedzy normalnymi pracownikami a typowym gastro cpuństwem
Komentarze
Odśwież23 kwietnia, 23:42
Gastro to stan umysłu, ja znam ludzi którzy są zarąbiści, a ci drudzy ego gesslerowej i uważanie się za niewiadome kogo, starzy szefowie mają tendencje do przepisów z ich młodości gdzie zużycie surowca proporcjonalnie do smaku to tragedia a jak wyjdziesz trochę za schemat to cię urąbią na starcie. I trzeba jeszcze wziąć pod uwagę, iż ludzie w tej branży to przepaść miedzy normalnymi pracownikami a typowym gastro cpuństwem
Odpisz
18 kwietnia, 13:48
Ciekawe dlaczego obrazek z gastro jest przycięty...
Odpisz
18 kwietnia, 14:31
@BetonowyMur: Nie wiem, choć się domyślam...
Odpisz
18 kwietnia, 12:34
Połączenie gastro i hotelu to już w ogóle cyrk na kółkach.
Odpisz
18 kwietnia, 09:38
Żeby zniszczyć firmę z ,,dobrym zarządzaniem" wystarczy jedna dachówka
Odpisz
17 kwietnia, 22:17
o jasna choler jeja pyly
Odpisz
17 kwietnia, 22:19
@CupOfWater:
Odpisz