@kiwi999999: Bo fajnie jak masło wyjdzie na zewnątrz i jest taki złociutki i miękki (właśnie nie chrupki), a nie sucha kromka która gdzieś w środku ma masło, którego zasadniczo nawet nie poczuję. Ogólnie ten sam efekt co jak się da sporo masła do środka tylko właśnie ja używam go ledwo żeby pokryło powierzchnię, więc trochę oszczędność masła.
Mi to pokazała ciocia która na co dzień mieszka w Anglii, tam podobno to dosyć powszechne
Komentarze
Odśwież30 sierpnia, 13:17
Kiedyś tak połamałem toster
Odpisz
30 sierpnia, 15:27
@Sushimi: Ja dwa
Odpisz
30 sierpnia, 19:18
@Sushimi: Nie twoja wina. Producenci tosterów specjalnie tak je robią, żeby szybciej się psuły i w efekcie żeby można było sprzedać więcej tosterów.
Odpisz
2 września, 11:00
@Mijak:
Odpisz
2 września, 11:28
@Kawento: Na przestrzeni czasu używania takich produktów to po prostu widać
Odpisz
2 września, 11:00
Tostery nie są zamykane, więc to nic dziwnego, że tak trudno ci idzie. Spróbuj z opiekaczem.
Odpisz
2 września, 00:44
Chciałem zapytać co za psychol używa więcej niż jednego plasterka sera ale ja odwracam kromki chleba tak że masło jest do zewnątrz
A na dodatek dodaję do środka między ser (jeden plasterek podzielony na dwa czyli still jeden) salami
Odpisz
2 września, 07:33
@RoyalPigeon: ale...
Po co na zewnątrz...
W jakim celu?
Odpisz
2 września, 09:02
@kiwi999999: nam jak on ale ja smaruje obie strony dla dodatkowej chrupkości
Odpisz
2 września, 10:30
@kiwi999999: Bo fajnie jak masło wyjdzie na zewnątrz i jest taki złociutki i miękki (właśnie nie chrupki), a nie sucha kromka która gdzieś w środku ma masło, którego zasadniczo nawet nie poczuję. Ogólnie ten sam efekt co jak się da sporo masła do środka tylko właśnie ja używam go ledwo żeby pokryło powierzchnię, więc trochę oszczędność masła.
Mi to pokazała ciocia która na co dzień mieszka w Anglii, tam podobno to dosyć powszechne
Odpisz
30 sierpnia, 13:14
Chyba opiekacz...
Odpisz
2 września, 00:40
@piotrkacz: Chyba nie (toster in my heart)
Odpisz
1 września, 19:38
Odpisz
30 sierpnia, 13:06
Dajmy więcej sera, toster wytrzyma
Odpisz
30 sierpnia, 12:58
ja najczesciej robie z 8 plastrami ale tylko jednego to ser idzie na miejsce dla drugiego tosta i da sie normalnie domknac :3
Odpisz