@kiwi999999: Bo fajnie jak masło wyjdzie na zewnątrz i jest taki złociutki i miękki (właśnie nie chrupki), a nie sucha kromka która gdzieś w środku ma masło, którego zasadniczo nawet nie poczuję. Ogólnie ten sam efekt co jak się da sporo masła do środka tylko właśnie ja używam go ledwo żeby pokryło powierzchnię, więc trochę oszczędność masła.
Mi to pokazała ciocia która na co dzień mieszka w Anglii, tam podobno to dosyć powszechne
Komentarze
Odśwież30 sierpnia 2024, 13:17
Kiedyś tak połamałem toster
Odpisz
30 sierpnia 2024, 15:27
@Sushimi: Ja dwa
Odpisz
30 sierpnia 2024, 19:18
@Sushimi: Nie twoja wina. Producenci tosterów specjalnie tak je robią, żeby szybciej się psuły i w efekcie żeby można było sprzedać więcej tosterów.
Odpisz
2 września 2024, 11:00
@Mijak:
Odpisz
2 września 2024, 11:28
@Kawento: Na przestrzeni czasu używania takich produktów to po prostu widać
Odpisz
2 września 2024, 11:00
Tostery nie są zamykane, więc to nic dziwnego, że tak trudno ci idzie. Spróbuj z opiekaczem.
Odpisz
2 września 2024, 00:44
Chciałem zapytać co za psychol używa więcej niż jednego plasterka sera ale ja odwracam kromki chleba tak że masło jest do zewnątrz
A na dodatek dodaję do środka między ser (jeden plasterek podzielony na dwa czyli still jeden) salami
Odpisz
2 września 2024, 07:33
@RoyalPigeon: ale...
Po co na zewnątrz...
W jakim celu?
Odpisz
2 września 2024, 09:02
@kiwi999999: nam jak on ale ja smaruje obie strony dla dodatkowej chrupkości
Odpisz
2 września 2024, 10:30
@kiwi999999: Bo fajnie jak masło wyjdzie na zewnątrz i jest taki złociutki i miękki (właśnie nie chrupki), a nie sucha kromka która gdzieś w środku ma masło, którego zasadniczo nawet nie poczuję. Ogólnie ten sam efekt co jak się da sporo masła do środka tylko właśnie ja używam go ledwo żeby pokryło powierzchnię, więc trochę oszczędność masła.
Mi to pokazała ciocia która na co dzień mieszka w Anglii, tam podobno to dosyć powszechne
Odpisz
30 sierpnia 2024, 13:14
Chyba opiekacz...
Odpisz
2 września 2024, 00:40
@piotrkacz: Chyba nie (toster in my heart)
Odpisz
1 września 2024, 19:38
Odpisz
30 sierpnia 2024, 13:06
Dajmy więcej sera, toster wytrzyma
Odpisz
30 sierpnia 2024, 12:58
ja najczesciej robie z 8 plastrami ale tylko jednego to ser idzie na miejsce dla drugiego tosta i da sie normalnie domknac :3
Odpisz