Nie je się pestek bo potem rosną arbuzy w żołądku. Jedyne pestki których człowiek nie jest w stanie wydalić, a kwasowe środowisko w żołądku strasznie przyspiesza rozwój. Już po paru dniach owoce są tak duże, że rozsadzają człowieka. Jednak owoc powstały w takich warunkach ma znacznie lepsze walory smakowe dlatego m.in. w Chinach są tworzone na skalę światową, gdzie jeszcze do niedawna ludzie pozbywali się dzieci płci żeńskiej, więc łatwo było utrzymać taką farmę.
Komentarze
Odśwież20 września 2021, 23:47
Ja gryze pestki, są smaczne
Odpisz
Edytowano - 21 września 2021, 14:19
@ImBruhHammood: tru. Skóra trochę mniej
Odpisz
21 września 2021, 15:14
@Kolodziej_1: ja skóry jeszcze nie próbowałem, matka by mnie zabiła gdybym ugryzł
Odpisz
21 września 2021, 20:33
@ImBruhHammood: nie zabije cie jeśli zjesz ją przed arbuzem
Odpisz
22 września 2021, 16:22
@Kolodziej_1: w sumie masz 10000iq ide po arbuza
Odpisz
21 września 2021, 16:13
Ej czasami są też białe.
Odpisz
21 września 2021, 15:10
Nie je się pestek bo potem rosną arbuzy w żołądku. Jedyne pestki których człowiek nie jest w stanie wydalić, a kwasowe środowisko w żołądku strasznie przyspiesza rozwój. Już po paru dniach owoce są tak duże, że rozsadzają człowieka. Jednak owoc powstały w takich warunkach ma znacznie lepsze walory smakowe dlatego m.in. w Chinach są tworzone na skalę światową, gdzie jeszcze do niedawna ludzie pozbywali się dzieci płci żeńskiej, więc łatwo było utrzymać taką farmę.
Odpisz
20 września 2021, 09:02
S M I T H
Odpisz
20 września 2021, 07:12
Ty podczas jedzenia tego arbuza też tak wyglądasz?/s
Odpisz
20 września 2021, 06:48
Pestki arbuza zwierają witaminy więc możecie jeść te pestki tylko nie zapomnijcie "przebić" tej pestki zyskacie na czasu i zdrowiu
Odpisz