Typowe danie w Pabianicach
Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Metoda dobra jak każda inna
Inwestycja bezzwrotna
A tak to nic.
Próżnia też może być
Na pewno te 2 procent dużo zmieni
Ale ile koron na wódeczke i gwinta będzie
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież5 maja, 23:45
łódzkie
dolny podpis
Odpisz
4 maja, 18:19
Przypadkiem wpadł
Odpisz
4 maja, 19:04
@Myszkapl: I zapewne marynatą też się sam wysmarował,nie? :P
Odpisz
4 maja, 22:26
@Letycja: Do marynaty sam wpadł, nie do grilla, tam go nie było
Odpisz
5 maja, 11:37
@Myszkapl: jak szczur do smażalki kfc
Odpisz
4 maja, 19:50
https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/bocian-z-grilla-pracownicy-nadlesnictwa-znalezli-go-gdy-byl-juz-caly-w-marynacie
Odpisz
4 maja, 18:22
Polskie smakołyki i inne frykasy
Odpisz
4 maja, 00:39
Yhhm smakuwa
Odpisz
4 maja, 18:03
@damen66: Najlepszy jest taki z chrupiącą skórką.
Odpisz
3 maja, 23:46
Nwm jedzenie jak jedzenie czy coś
Z resztą w Afryce często się je bociany jak przylatują tam zimą
Odpisz
4 maja, 00:28
@FajnyCzuek: Pigmeje to jedyni ludzie, którzy polują na bociany, a wiąże się z tym ich legenda o tym, że bocian porwał ich księżniczkę. Niektóre bociany często wracają z włóczniami
Odpisz
4 maja, 00:19
mmm Pabianice, aż mi się pewna sytuacja z wykopu przypomniała
Odpisz
3 maja, 23:42
Najnormalniejszy grill na Podlasiu
Odpisz
3 maja, 23:24
Kuchnia polska
Odpisz
Edytowano - 3 maja, 22:57
Ponoć to przysmak na Podlasiu prawdziwy rarytas który może jeść tylko wódz wioski na czele z szamanem zgodnie z tradycją bycie poczęstowanym tym daniem w tej odległej krainie to oznaka wielkiego szacunku wodza oraz ekwiwalent zostania zaakceptowanym przez okoliczną ludność
Odpisz