Ja zawsze robię z tego takie spagetti-coś. Zalewam makaron aż mocno nasiąknie i będzie delikatny, odcedzam wodę, rozpuszczam przyprawę w szklance wody i gęstym sosem polewam makaron. Chyba nikogo nie zadziwię protipem, że najlepiej robić zupką o smaku pomidorowym.
Komentarze
Odśwież29 października 2016, 14:06
no dobry jest sam
Odpisz
26 października 2016, 22:19
Mój kolega jadł sam makaron jak batonik ;-;
Odpisz
27 października 2016, 16:03
@Ala36: Ten makaron nie był zbyt suchy?
Odpisz
27 października 2016, 18:57
@TheBlazer: o gustach się nie dyskutuje
Odpisz
29 października 2016, 08:14
@Ala36: Racja
Odpisz
26 października 2016, 18:58
Teraz zgaduję: Amino Grzybowa?
Odpisz
26 października 2016, 19:28
@Pandzianikki: moja ulubiona z Amimo
Odpisz
26 października 2016, 22:49
@Pandzianikki: Amino*
Odpisz
26 października 2016, 18:33
Ja zwykle jem proszek.
Odpisz
26 października 2016, 22:34
@sylwon1234: Ja to i to
Odpisz
23 października 2016, 11:26
Kiedyś chciałem przypiec ten malaron nad ogniskiem. Ciekawotka jest łatwopalny czasem używam go jako rozpałki.
Odpisz
23 października 2016, 11:28
@pan_hejter: Ciekawotka ten malaron. Opowiedz mi o nim więcej...
Odpisz
23 października 2016, 11:53
@pan_hejter: malaron to makaron. no chyba że o czymś nie wiem.
Odpisz
26 października 2016, 18:04
@pan_hejter: Ja chciałem przypiec naczosy. Ten sam efekt, tłuste od cholery.
Odpisz
26 października 2016, 18:22
@pan_hejter: Bo makaron jest pokryty woskiem, dlatego się pali.
Odpisz
26 października 2016, 18:35
@jacek1s: to jak to potem organizm trawi?
Odpisz
26 października 2016, 18:38
@Pandzianikki: A jak trawisz jabłko? Normalnie, wosk jest jadalny.
Odpisz
26 października 2016, 18:41
@jacek1s: wiem,ale wosk...aha... ._.
Odpisz
26 października 2016, 18:47
@pan_hejter: wosk
Odpisz
Edytowano - 26 października 2016, 18:55
@DziwnyPan: no wsumie...czyli to przez wosk jest taki łatwopalny... .-.
Odpisz
26 października 2016, 19:22
@Profesor_Ender: Afrykańska wersja makaronu. Roznosi malarię, ale w Afryce nie można wybrzydzać.
Odpisz
26 października 2016, 21:57
@Pandzianikki: nie tylko
Odpisz
26 października 2016, 22:11
@DziwnyPan: ok
Odpisz
26 października 2016, 20:52
Nigdy nie jadłem
\_________________/
Odpisz
26 października 2016, 19:36
A ja, jem o smaku złotego kurczaka i curry
Odpisz
26 października 2016, 19:50
@PanSowa12: To nie ma smaku
Odpisz
26 października 2016, 19:53
to ma zajebisty smak. Bo nie kupuje z vifona
Odpisz
26 października 2016, 19:58
@PanSowa12: z vifona najlepsze
szkoda ze w austrii ich nie ma
:'(
Odpisz
26 października 2016, 20:01
znaczy przepraszam ja kupuje je z vifona :/
pomyliło mi się z amino
Odpisz
26 października 2016, 20:18
@PanSowa12: Vifon czy amino to zwykła woda
Odpisz
26 października 2016, 20:22
kazda zupa to zwykla woda bro
tylko z jakims dodatkiem
chinska akurat z makaronem, olejem i przyprawa jakas
Odpisz
26 października 2016, 20:43
@PanSowa12: Ja lubię ta czarną z vifona, względnie nowa. Kurczak z chilli czy jakoś tak. Polecam.
Odpisz
26 października 2016, 20:32
pomidorowa z Amino <3
Odpisz
26 października 2016, 20:26
Ja jem gulaszową
Odpisz
26 października 2016, 18:50
Ehhh... bywa.
Odpisz
Edytowano - 26 października 2016, 18:31
Chińska zupka w proszku z kosmosu
Odpisz
26 października 2016, 18:03
Ja zawsze robię z tego takie spagetti-coś. Zalewam makaron aż mocno nasiąknie i będzie delikatny, odcedzam wodę, rozpuszczam przyprawę w szklance wody i gęstym sosem polewam makaron. Chyba nikogo nie zadziwię protipem, że najlepiej robić zupką o smaku pomidorowym.
Odpisz
23 października 2016, 11:29
Ja robię normalnie, ale najpierw wypijam wodę,a potem jem "suchy" makaron
Odpisz
23 października 2016, 11:10
ja zawsze zjadam przedtem połowę tego proszku który daje smak zupy
Odpisz