Teraz będzie chłopak głodny chodził
Opisz dokładnie problem, a jeśli potrzeba to zilustruj go screenem.
Pomidorek
Pomocnik na którego nie zasługujemy
Którym tygrysem jesteś?
Just la la la la la It goes around the world
Oczekujemy faktów
Można oszczędzić
Zobacz więcej popularnych memów
Komentarze
Odśwież26 sierpnia 2019, 19:09
jako kucharz potwierdzam.
Może nie tak drastycznie, ale faktycznie jak schodziło dużo jakieś potrawy, to nam już nie wolno było tego jeść (na przykład podczas przerwy)
Odpisz
26 sierpnia 2019, 20:33
@Mikrus19: czy jeśli nie ma się obrzydzenia i klient nie doje czegoś, to wolno w przerwie to dojeść?
Odpisz
27 sierpnia 2019, 00:03
@Jurekis_:
Odpisz
27 sierpnia 2019, 00:22
@Jurekis_: Co ty....
A ty byś to jadł, wiedząc skąd to pochodzi???
Wrzucaliśmy to do garnka z gulaszem, albo inną zupą o dziwnej konsystencji i wszystko schodziło. Czasami wystarczyło tylko trochę zblenderować.
Z pracowników nikt tego nie jadł.
Odpisz
27 sierpnia 2019, 07:54
@Mikrus19: już wiem czemu rodzina wybiera tylko restaurację z otwartą kuchnią
Odpisz
27 sierpnia 2019, 09:26
@Jurekis_: Ja dalej nie wiem. Tej, w której pracowałem też była otwarta.
Mieliśmy zasadę, to co widać, miało być piękne. Nawet szmaty w tej części kuchni były takie specjalne, których nigdy nie używaliśmy. Musiały wyglądać ładnie, żeby gość debil myślał, że tak jest w całej kuchni.
Odpisz
27 sierpnia 2019, 12:59
@Mikrus19: Co ku*wa? Nie pozwał was tam ktoś? Nie mieliście kontroli żadnej?
Odpisz
27 sierpnia 2019, 13:36
@baarts: Proszeeee cieee.....
W jakim ty kraju żyjesz?
Sanepid owszem, przyjeżdżał, ale zapowiadał się tydzień wcześniej.
Przez ten czas musieliśmy się pozbyć starego jedzenia, opróżnić lodówki do tych tylko świeżych produktów, a potem dwa dni mycia tego syfu. Sanepid podbił, że wszystko jest w normie i od następnego dnia wszystko było jak dawniej.
Pracowałem w różnych miejscach, i uwierz mi, tak jest w większości....
Możesz mi wierzyć lub nie, dawać czerwone bo to złe, ale tak się robi i sam świata nie zmienisz. Nie pracujesz ty, to przyjdzie dziesięciu na twoje miejsce, i oni będą mieli to w dupie, czy podają jedzenie, czy byle gówno.
Odpisz
27 sierpnia 2019, 14:56
@Mikrus19: ale... zjeść można mino wszystko?
Odpisz
27 sierpnia 2019, 16:00
@Jurekis_: co masz na myśli?
Odpisz
27 sierpnia 2019, 19:47
@Mikrus19: mimo iż to jest tak naprawdę gówno, to jeśli klient nie doje, to możecie? Ogolnie, pozwolenie jest?
Odpisz
27 sierpnia 2019, 22:15
@Jurekis_: Jedzenie nakładamy sobie sami z garnka/patelni. Sami wybieramy, co jemy, wybierając potrawy, które wiemy, jak są zrobione. O jedzeniu z talerzy (tych od gości) przez pracowników to mit.
Odpisz
27 sierpnia 2019, 09:09
F
Odpisz
26 sierpnia 2019, 22:57
F
Odpisz
26 sierpnia 2019, 20:07
Tłumaczenie na +1...
Odpisz
Edytowano - 26 sierpnia 2019, 19:43
Ciekawe jak wygląda królik szefa.
Odpisz
12 sierpnia 2019, 19:58
Odpisz